ТІ,ЩО ТРИМАЮТЬ НЕБО



«ТІ,ЩО ТРИМАЮТЬ НЕБО» - це новий формат вшанування пам‘яті воїнів, які тепер поглядають на нас з небес.
Звернувшись до історії, ми пригадаємо, що наші предки слов’яни вірили в те, що ті, хто загинули в бою, вони не помирають, а відправляються до Небесної дружини. В день зимового сонцестояння пращури вшановували їх пам'ять. Так, як вірили, що в цей день світи живих та мертвих стають ближчими. Згорівши, сонце дало нам світло, загинувши – герої дали майбутнє нашій державі.
Я дуже дякуємо усім, хто долучився до нашої містерії та згадав імена усіх хлопців.
Сергій Скальд - командир 16 резервної сотні ДУК ПС, не тільки воїн, а і поет. У своєму виступі зачитав власний чудовий вірш.
Друг Барс зазначив про важливість збереження нашої пам‘яті.
Алла Мустеца - голова Волонтерської організації «Буковина українському війську», поділилась спогадами про історії хлопців, які воювали на Сході. На завершення виступу вона поділилась мрією про майбутнє України, яка викладена у вірші Вітальки.
Також дякую учням військово-спортивного ліцею, які підтримали акцію та були наділені почесною місією тримати щити,які уособлювали райони Буковини, та смолоскипи.
Наприкінці гарним довершенням став виступ Формації «Тіні вогню». Дівчата урізноманітнили та підкреслили атмосферу заходу своєю вогняною містерією
Наші захисники житимуть доти, доки житиме пам‘ять про них!











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Уроки мужності, як вагомий внесок у вихованні патріотизму

ФОТОВИСТАВКА "ЖНИВА РОЗПАЧУ" НА ЧЕСТЬ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Військова-тактика, школа виживання, стройова та самооборона на військовому зборі