ФОТОВИСТАВКА "ЖНИВА РОЗПАЧУ" НА ЧЕСТЬ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ


25 листопада у приміщені обласного Художнього музею відбулась фотовиставки "Жнива розпачу". Захід був приурочений вшануванню пам'яті жертв Голодомору. На ньому відбулось знайомство з п'ятьма успішними постатями України, які пережили голод.
На фотовиставці були присутні представники органів влади, Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА, учні, вчителі, студенти, учасники АТО, активісти та просто краяни. О 16:00 разом з усією Україною учасники запалили свічки пам'яті та приєднались до загальнонаціональної хвилини мовчання. Усвідомлення страшної трагедії скоєної проти людства, проти української нації не може залишити байдужим нікого. 
Дякую Національному Корпусу, Художньому музею, Департаменту освіти і науки, Чернівецькому обласному центру науково-технічної творчості учнівської молоді за співпрацю та допомогу у реалізації проекту "Жнива розпачу".
Як писав О. Довженко: «Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців», а ми не такі. Ми пам'ятатимемо завжди наше минуле та разом збудуємо світле майбутнє!























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Уроки мужності, як вагомий внесок у вихованні патріотизму

Прикордонна служба для учасників вишколу