Спортивне орієнтування та туристична смуга перешкод для учасників вишколу

На третій день вишколу до нас приїхали інструктори та вихованці Чернівецького обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Ігор Іващенко, заступник директора Центру та Ян Лотоцький , кандидат в майстри спорту, підготували карти для спортивного орієнтування. Короткий інструктаж, постріл і час пішов. Учасники мали як най швидше знайти 4 точок, розкиданих поза межами табору.
Кіндрат Олександр, Стріхар Альбіна разом з рештою команди організували туристичну смугу перешкод. На даній локації учні мали перш за все подолати власний страх висоти та пройти у споряджені всі етапи, показавши кращий командний час та підтримуючи один одного.
Емоції по звершенню панували ще довго, адже друзі туристи окрім професіоналізму, ще й дуже веселі та компанійські.

_______________________
Організація даного вишколу відбулась за сприянням Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, спільно із Інститутом післядипломної педагогічної освіти області та у співпраці з ГО "Тактична група 4.5.0" , ГО "Дорогою добра" в рамках Комплексної програми з підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді Чернівецької області на 2017-2021 роки.























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Уроки мужності, як вагомий внесок у вихованні патріотизму

ФОТОВИСТАВКА "ЖНИВА РОЗПАЧУ" НА ЧЕСТЬ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Прикордонна служба для учасників вишколу